perjantai 6. helmikuuta 2015

Mamma marttailee

Olen vähän marttaillut. Pernaa ja kastetta ja juustopaistia on ollut ruokamenyyllä, puuroa on syöty ja kiisseliä. (Jälkimmäisen teki äitini, koska perunajauho on akilleenkantapääni. Toinen on jauhemainen liivate. Toisin kuin Akilleella, minulla on kaksi akilleenkantapäätä.)

Leipominen on saavuttanut maaniset mittasuhteet. (Tällä viikolla joka päivä jotakin.) Verensokeriseurannasta ei kannata mainita. Mutta kyllä on pullanhaisuinen äiti tässä nyt. Ja sämpylän ja tsoklittsipkukiissin. Tänä aamuna, kun jälkikasvuni ponkaisi aurinkoisena ylös neljän jälkeen aamulla, minä pyöräytin pellillisen sämpylöitä ja pannullisen aamukahvia ennen kuin armaani heräsi. Jos tästä ei irtoa supermutsi/supervaimopisteitä, niin ei sitten mistään! (Riittänevät loppuvuodeksi. Seuraavalla kerralla voin jälleen olla oma kärttyinen itseni ja patistaa siippani kahvinkeittoon ja muihin ensiaputoimenpiteisiin, joita tämänkaltainen katastrofi vaatii.)

Tsoklittsipkukiisseja.  


Muutenkin on mieli vähän valoisampi. Aloin Tavara päivässä pois-touhuun minäkin. En uskonut, että sillä olisi suuriakaan vaikutuksia, mutta jo kuukauden jälkeen alkavat lattia- ja hyllypinnat kuultaa kamavuoriston solissa. Muutenkin tuntuu, että uudenlainen ajatusmalli tavaran ja ostamisen ja ostamisen ja asumisen ja kulutuksen ja elämisen ja olemisen suhteen on ehkä - ehkä - heräilemässä. Kertonen vielä enemmänkin tuonnempana, olen vähän innostumassakin. Ties millainen minimalistimartta minusta muotoutuu.

Tämä ei ole minkään päivän poisto, sillä tämä on Pätkän askartelu.

On mahdollista, ettei tästä asunnosta ehkä tarvitsekaan muuttaa. Eikä enää potutakaan. Ei ainakaan ihan kympillä.

Ei ainakaan koko ajan.2 kommenttia:

 1. Annan sulle pisteitä kummallekkin kantapäälle, kyllä noin aikainen sämpylätarjoilu on luksusta perheelle :) Tai niin mää kuvittelisin, en tuollaista palvelua ole tarjonnut :D

  Tuollainen tavara pois joka päivä on pelottavaa, koska jos jotain heittää pois niin heti kun roska-auto kaartaa pois pihasta pussit mukanaan niin blogistaaniasta löytyy joku tuunaus johon olisi tarvittu justiinsa se nurkissa vuosia pyörinyt roina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantapäät kiittää! :) Uskon, että kyseessä oli ainutlaatuinen tapahtuma myös meidän perheessämme... :D

   Meidän kahden erohan on se, että minä en osaa tuunata romusta mitään, eli sitä on sinällään turha säilöä meidän nurkissa. :) Tänään erosin vanhasta muovikulhosta, kannettomasta kattilasta ja kahvipannuttomasta kahvipannun kannesta . :)

   Poista