maanantai 23. helmikuuta 2015

Huntu

Niinhän siinä sitten kävi, niin kuin (minua) terävämmät* arvasivatkin, että osa jälkikasvustosta kävi jo pyyhkimässä Bertaan puolukkakiisselit** naamastaan. Onneksi, oi onneksi, se oli puolukkakiisseliä eikä mustikkaa, kaurapuuroa, suklaata, tai mitä tahansa muuta sohvan väriin sointumatonta! Ja onneksi, oi onneksi, alamittainen vandaali jäi kiinni itse teossa, ja pelastuspartio ehti pyyhkimään ryysteet ennen kuin ne tarttuivat kiinni.

Tästä seurasi pikainen huputus, ennen kuin enempää vahinkoa pääsee tapahtumaan. Tämä impromptu sohvan kolttu ei tällä kertaa ole väsätty minun vanhasta yöpaidastani - vaikka ihan hyvään alkuun silläkin kangasmäärällä olisi toki päästy - vaan tämä on kyhätty kahdesta vanhasta petauspussista. "Mitään-en-osta"-linja pitää edelleen.*** (Bertahan ei ollut "ostos" vaan "korjaus", eikä se vie huushollista lisää tilaa - otti ainoastaan majesteetillisesti takaisin oman, sille kuuluvan tilansa.)


* Ne, jotka muistivat jostain lukeneensa lauseen "Meillä syödään olohuoneessa".
** Ihan itte tein! Perunajauho vs. Mamma, tilanne 1-1.
*** Ajattelin muuten kirjata tänne ylös joka kuukauden vaikeimman ostamatta jättämisen. Kävin Prismassa viime viikolla, ja helmikuun ylivoimainen ykkönenhän se siellä kirkui siellä nimeäni niin, että korviin sattui.

7 kommenttia:

 1. No mikä se oli, se vaikein ostamattajättäminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä voi vielä kertoa kun mun pitää ensin käydä ottamassa siitä kuva! (Ja ruoskia itseöni vielä toistamiseen jättämään se ostamatta!) :D

   Poista
 2. Oi, multa oli mennyt ohi Bertan uusi kuosi. Kyllä on komea sohva, hurmaava!

  VastaaPoista
 3. Teillä pitäisi koordinoida (osittain jo onkin) sapuskat sopimaan Bertan uudistuneeseen ulkoasuun.
  Tavallaan aika surullista, että noin pian uljas Bertta verhoillaan "leikkisään bambikuosiin".

  Olisiko mahdollista investoida (korjaan: uudellelleen virittämisen ylläpitämiseen) hankkimalla vaikkapa tämä: http://nano1.fi/fi/tuotteet/tekstiili-suoja.html. Myrkytön niin ihmisille, kuin ympäristöllekin. Piihin (Si) perustuvia nanoteknologiatuotteita. Erittäin riittoisa 5-10 m2. Ja viel kotimainenkin. Tutustunut messuilla tähän tuoteperheeseen, kun hain jotain millä suojata koiranpennulta nojatuoliani; eikä olis saanu olla haitallinen sille pennullekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tjaa, vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta tuotteelta, kiitos vinkistä. Tai sitten pitää varmaan laittaa jotkut muovit tuohon sohvaan niin kuin mummoilla amerikkalaisissa elokuvissa. :D Kolmas vaihtoehto on sitten tarjota ainoastaan punaisia ruokia, mitäs niitä nyt onkaan: borssikeitto, lindströmin pihvi, tomaattikeitto... :D

   Täytyy lohduttautua sillä, että ainakin itse tietää, mitä siellä lakanan alla on. Ja voihan sen ottaa aina vieraiden ajaksi pois! (Ja tarjoilla niitä punaisia ruokia ja juomia. :D)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista